maandag 27 februari 2012

Ik kreeg een award!

  

Ik kreeg een award van EL*F waarmee ik af en toe mail omtrent het breien van sokken en handschoenen. Ik kijk iedere week naar haar blog en ben haar dan ook zeer dankbaar voor alle tips en tricks en voor het geven van deze award aan mij!

"spelregels" voor deze award
 • zet de award op je blog
 • bedank de blogger van wie je hem kreeg
 • vertel 7 willekeurige dingen over jezelf
 • zet de regels op je blog
 • geef de award door aan 15 bloggers
 • laat hen dat weten door een bericht achter te laten op hun blog
7 dingen over mezelf

- Ik ben nog vrij nieuw in blogland, maar ik ben zo blij dat ik de knoop heb doorgehakt om een eigen blog te beginnen. Het is een leuke manier om reacties te geven (en te krijgen) op zaken die door mensen worden gemaakt. Ik vind het steevast inspirerend om alle werkstukken te zien en ben altijd benieuwd naar tutorials!


- Ik heb geen eigen auto! Dat is bewust, want ik woon in Gent en werk in Brugge. Iedere dag pendel ik met de trein en mijn fietsje. Zo'n opvouwbaar ding is heel makkelijk in deze situatie. Af en toe gebruik ik wel manlief zijn auto, zou niet weten hoe ik anders boodschappen moet doen.


- Ik heb een haat-liefde verhouding met mijn kapsel. Momenteel is het vrij lang, maar futloos (alweer). Dus op dit moment is het een haatverhouding.


- Ik kan niet goed koken. Ik heb het lastig om 3 potten tegelijk op het vuur te hebben! Geef mij maar bakrecepten, daar kan ik beter mee overweg. Gevolg is dus dat manlief de chef-kok in huis is.


- Ik leerde breien toen ik nog klein was, zijnde een jaar of 6, van mijn grootmoeder. Jaren heb ik het niet meer gedaan, tot ik op een dag mocht starten op mijn huidig werk.


- Ik werk bij mensen met een mentale beperking, in een dagcentrum. Daar gaf ik een paar jaar textielatelier waarvoor ik wou kunnen breien. Opnieuw naar grootmoeder gestapt en sindsdien niet meer gestopt.


- De naaimachine wordt meer en meer mijn vriend, maar ik sukkel nog. Ik kijk dan ook altijd uit naar tutorials, naar filmpjes of tips. Vanavond ga ik dan ook voor de eerste keer naar Het Zevende Knoopsgat en ben heel benieuwd!


Dan geef ik nu de award door aan:

- Rakketak
Mama Pluis
- Juffertje Uil
- Paspelpoezen
- Prutsemie
- Dominique
- Gelukkig in de jaren zestig
- Piepow
- Leentje
- Bol Wol
- Kreatita
- V-eeeeeertjes
- Ima ziet

Klein beetje valsgespeeld, het zijn er maar 13. Maar hoe meer reacties, hoe meer blogs ik leer kennen :)

Warme groet!

6 opmerkingen:

 1. Bedankt voor de award, bedankt voor het complimentje :) Ik kreeg 'm nog niet zo lang ook, dus ga'm niet nog eens op m'n blog laten verschijnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, dankjewel!
  Die haat-liefdeverhouding met je kapsel, heel herkenbaar... Mijn haar doet altijd gewoon waar het zin in heeft (en dat kan meevallen, maar ook geweldig tegenvallen!)

  Ik kom graag eens vaker met je meelezen! groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartelijk dank voor de award. Ik ben altijd blij te horen dat mensen mijn blogje met plezier lezen. Een tijdje geleden heb ik de award al een keertje mogen ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om van je te weten zeg! Kom je ook naar Van Katoen op 14 april? Ik ben er aanwezig (nu nog een gastenkamer in Gent vinden. Pff er zit al veel vol zeg!!)
  Wellicht tot dan!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zal zeker naar Van Katoen komen, ik kijk er al superhard naar uit! Bedankt voor je reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor je award! Leuk om te merken dat er mensen mee lezen. Ik kreeg ook al een andere award deze week, daar zal ik een link naar jou bij zetten.

  BeantwoordenVerwijderen